Türkiye’nin önce 4 zahir OSB oteli

VIB konsepte sahip Antalya OSB Otel ve Sosyal Tesisleri, Hars ve Turizm Bakanlığı marifetiyle 4 yıldız ile belgelendirildi. Bakanlık müfettişlerinin yaptığı denetimlerden eksiksiz denli düz Antalya OSB Oteli, Türkiye’deki OSB sınırları içindeki evvel dört vazıh otel unvanını elde etti.

Vekillik yoluyla yapılan ilk denetimde dört baht belgesi almaya doğruluk kazandıkları için mutlu olduklarını rapor fail Antalya OSB Best Western VIB Otel Umumi Heyet Başkan Vekili Mustafa Cengiz, “2017 yılından beri Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki otelimizde misafirlerimize icap konfor gerek bakım kalitesi bakımından kayırıcı düzeyde bakım veriyoruz. 4 kader belgesi ile dünya standartlarındaki bakım kalitemizi taçlandırmış olduk” dedi.

Türkiye Turizmi Geliştirme Ajansı ile birlikte çıktı bilcümle konaklama tesislerinin Bakanlık denetimi altına giriş ve doküman kabul etme zorunluluğu bulunduğunu tamlayan Cengiz, “Daha önceki Antalya OSB Bölge Müdürlüğünün gelişim yeri açılış ruhsatı ile hizmet veriyorken, eskimemiş uygulama ile cılız konaklama belgesi yerine Turizm ve Kültür Bakanlığına referans yaparak otelimizin hak ettiği 4 şans belgesini almayı makul gördük. Nezaret müfettişleri, otelimizi A’dan Z’ye denetledi. Kudretli bire bir şekilde denetlemeyi geçtik. Personel yeterliliği, altyapı, fiziksel sürücü belgesi kabil kriterlerde yapılan denetimlerde tek olumsuzlukla karşılaşmadan dört belirgin belgeyi almaya adalet kazandık. Best Western VIB konsepti dünyada ilk defa Antalya OSB’bile uygulanmıştı. Demincek Türkiye’deki kombinasyon endüstri bölgeleri sınırları içindeki önceki dört peyda oteliz” diye konuştu.

“Türkiye dış 100’e andıran değişik ülkeden misafirlerimiz oldu”

Otelin ayrımsız önsezi projesi olduğunu belirten Cengiz, “Biz konaklama sektörüne eskimemiş bir çağ getirdik. Antalya OSB yönetimi arz esasen beri proje gereksinimlerini fazlasıyla yerine getirerek bu vizyona pozitif değerler kattı. Türkiye hariç 100’e andıran ayrımlı ülkeden misafirlerimiz oldu. Misafirlerimiz otelimizden kayırıcı düzem benzeri memnuniyetle ayrılıyor. Bölge sanayicilerimize ilgileri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ekibimizle gelişigüzel eğin dozaj hizmet standardını buranın zihayat bire bir kültürü haline getirip sürdürülebilirliğini sağladık. Bu özverinin fark edilip Bakanlığımızın dört yıldıza müstahak görmesi bizleri gururlandırdı” ifadelerini kullandı.

“Otelimizin Nezaret tarafından yapılan cemi denetimlerden başarıyla çıkması ve 4 talih alması alım donör”

Antalya Birleştirme Uran Bölgesi Başkanı Mehabetli Ilkbahar ise, Antalya OSB Best Western VIB Otel’in Ekin ve Turizm Bakanlığı eliyle dört yıldızla belgelendirilmesinden büyük sevinme duyduklarını söyledi. Antalya’nın konaklama tesisleri ile dünyanın sunma mehabetli turizm destinasyonlarından biri olduğunu belirten Ilkbahar, “Antalya Tevhit Uran Bölgesi’ndeki otelimizin Bakanlık eliyle yapılan tekmil denetimlerden başarıyla çıkması ve 4 nasip alması çalım donör. Fabrikaların yanına otel açılış fikri kulağa önce başta hayalî geliyordu amma geldiğimiz noktada hangi nazik bire bir lüzum olduğu anlaşıldı. Bölge sanayicisine hem devir hem da maliyet avantajı kazandırdı. Otelimiz, sanayicilerimize korkulu hareket temposunda dem alabilecekleri, dostlarıyla aynı araya gelebilecekleri, misafirlerini ağırlayabilecekleri kaliteli bire bir müstevi sunuyor. Konsepti ile otelcilik sektörüne kullanılmamış benzeri eşkâl, eskimemiş bire bir izan getirdi. Otel yönetimimizi ve çalışanlarını kutluyorum” şeklinde konuştu. – ANTALYA

Share: