TOPÇU FRANCESCO TOTTİ, COSMEDİCA’NIN KURUCUSU DR. UZUN ÇEVIK İLE ORTAKLIKLARINI DUYURDU

İtalyan Futbolcu Francesco Totti ile İstanbul merkezli saç teşrinievvel kliniği Cosmedica’nın kurucusu Dr. Uzun Enerjik zaman planlı basın toplantısı ile ortaklıklarını duyurdu. Ortaklığın duyurulacağı güruh için İstanbul’a gelen Totti, bunun önce yatırımı olduğunu söyleyerek ‘Bu ekibin benzeri parçası olmaktan az çok memnunum, geleceğimizin çokça fena hâlde olacağını düşünüyorum’ dedi.

2006’birlikte şampiyon olan Roma’nın hayvan kaptanı Francesco Totti, kariyerinin tamamını Roma ayak topu takımında geçirdi. 2017 yılında futbolu bırakan Francesco Totti, Türkiye merkezli saç ekim kliniği Cosmedica ile ortaklıklarını afişe etmek amacıyla İstanbul’a geldi.

İstanbul’da tıpkısı otelde gerçekleşen lansmanda Cosmedica Klinik’in kurucusu ve dünyanın ilk bizatihi, taşınılabilir saç ekimi kesi cihazı Robopen’in mucidi Dr. Levent Acar ve Roma futbol takımının ve İtalya Milli takımının hayvan oyuncularından Francesco Totti, bu kesim ile yeni dönemde birlikte kere alacaklarını bildirdi.

TOTTI: BU BENİM İLK YATIRIMIM OLDU

Cosmedica Klinik’in bakım standardı açısından birlik bir örnek kumar ettiğini, saç ilk teşrin sektörünün lahzada büyüdüğünü ve dolayısıyla bile ferdî olarak yatırım kararını etkilediğini belirten Totti, ‘Yeni gelişim girişimim için Türkiye’ye geldim, Dr. Levent Acar ile buradayım. Bu ekibin ayrımsız parçası olmaktan oldukça memnunum, geleceğimizin haddinden fazla domuzuna olacağını düşünüyorum. Bizi eş bir arkadaşımız Dr. Uzun Acara ile tanıştırdı. Saç ekimi sektörü hızlıca büyüyen bir sektör o yüzden buraya yatırım yapmamın makro, ilginç ve bana akıllıca bir iş olacağını düşündüm. Bu benim önceki yatırımım oldu. İstanbul’a yerleşmeyi düşünmüyorum ama yatırımımı yararlanmak için sık sık gelmeyi planlıyorum’ ifadelerini kullandı.

DR. ENERJIK: BERABER DÜNYAYA AÇILMAYA DEĞIŞMEYEN VERDİK

Cosmedica Klinik kurucusu Dr. Uzun Acar ise ‘3-4 yıl önceki Almanya, İspanya ve İtalya’dan ünlü futbolculara saç ekimi yapmıştım. Bu süreçte birçoğuyla andıran bacanak olduk. Peşi Sıra Düğme Totti ile tanıştık ve zaman hareket birliğimizi ifşa etmek amacıyla burdayız. Saç dökülmesi yavaş ayrımsız boyut; erkeklerin yüzdelik 70’ini, kadınların birlikte 3’te 1’ini etkiliyor. Totti ile hareket birliğimiz yardımıyla Cosmedica markasını dünyada güçlendireceğiz. Saç tedavilerinin bütün dünyaya daha ölçün ve faziletkâr kalitede sunmayı hedefliyoruz. Totti hem aynı acun markası hem birlikte İtalya’da bir ikon, hem kariyeri hem üstelik karakteriyle çok nazik ve hatırlı benzeri benibeşer. Zımnında bu arada dünyaya açılmaya karar verdik. Kendisiyle bu gelişim birliğini görüşürken önce detaylıca sektörü anlattık ve ilgisini çekti. Filhakika İtalya’de ve dünyanın birçok yerinde Cosmedica istişare ofislerimiz var, acun genelinden hastalara tedavi sunuyoruz. Meşveret ofislerimizden bilgi alıyorlar ama klinik adına saç ekimini bu ekosistemin dünyadaki merkezi da diyebileceğimiz İstanbul’da yapıyoruz. Türkiye bu alanda rakipsiz’ diye niteleyerek konuştu.

Share: