Ezgi’nin katilinin bulunması üzere 17 şehirde zar ve direklere afişler yapıştırıldı

İZMİR’in Konak ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Üzüntü Özarslan’ı (31) tabancayla öldürüp kaçan Bahir Özarslan’ın (36) bulunması üzere avrat dernekleri, aralarında İzmir’in da olduğu 17 şehirde duvarlara ve direklere ‘Nağme’nin katili aranıyor’ bağlanmış afişler yapıştırdı. Yol’nin ablası Hazal Zerkin, “İşin bu tarafıyla uğraşmaktan zat acımı yaşayamadım. Sahn bundan sonra bizim için bitmeme etmiyor” dedi.

Olay, sabık 28 Temmuz’bile, Konak ilçesi Mersinli Mahallesi’ndeki iş durumunda meydana geldi. Bahir Özarslan, boşanma aşamasındaki eşi Üzüntü Özarslan’ın çalıştığı iş adına geldi. Çıkan tartışmada Deniz Özarslan, belinden çıkardığı tabancayla eşinin başına üzücü yazar, kaçtı. İhbar üzerine olay hesabına polis güçleri ve keyif ekipleri irsal edildi. Özarslan, ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırı Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ezgi Özarslan’ın hatır ölümü gerçekleşti. Özarslan’ın ailesi, kızlarının organlarını affetme kararı aldı. Keyif Bakanlığı ile yürütülen yazışmanın ardından Özarslan’dan koronavirüs testi amacıyla eş alındı. Test sonucunun fazlalık çıkması zımnında Özarslan’ın bağışlanan organları alınamadı. Karın ölümü gerçekleşen ve tıpkı süredir makineye kapalı kıpırdak Tarz Özarslan, 11 Ağustos’ta hayatını kaybetti. Özarslan’ın cenazesi Urla’de kılınan cenaze namazının peşi sıra Özbek Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KATİL BULUNAMADIDeniz Özarslan’ın yakalanması üzere başlatılan anket sürerken eş dernekleri de olayın şüphelisinin yakalanması üzere Eş Cinayetlerini Durduracağız Platformu Kadın Meclisleri üstelik ası çalışmalarına bitmeme ediyor. İlk yerine İzmir’bile şehrin ateş parçası noktalarına yapıştırılan ve Deniz Özarslan’ın fotoğrafının dahi bulunduğu ilanlara, ‘Haz Zerkin’in katili Deniz Özarslan nerede?’ yazılırken, eksantrik şehirlere birlikte afişler yapıştırılmaya başlandı. Kırklareli, Tekirdağ, Sakarya, Adana, Isparta, Ankara, Eskişehir, Gaziantep, Antalya, Kocaeli, Manisa, İstanbul, Balıkesir, Niğde, Düzce ve Samsun’üstelik üstelik Özarslan’ın fotoğrafının dahi bulunduğu ilanlara, ‘Terane Zerkin’in katili Bahir Özarslan aranıyor’ bağlanmış afişler zihayat caddelerdeki duvarlar ve direklere yapıştırıldı. Bu şehirlerin birlikte farklı şehirlere üstelik bu afişlerin yapıştırılacağı öğrenildi.’HAYAT DEVAM ETMİYOR’Melodi’nin kardeşi Hazal Zerkin, geride kalan sürede Bahir Özarslan’a ait tek müsaade olmadığını söyledi. Zerkin, “Katili gören hiç kimse yok. Elden olaydan sonradan dolmuşa bindiği tespit edilmişti. Fakat ne hikmetse indiği görülmüyor. İşin bu tarafıyla uğraşmaktan özlük acımı yaşayamadım. Hayat imdi bizim amacıyla bitmeme etmiyor. Ailemizden biri kaybettik. Ablamla beraber platformlarda hep vardık. Avrat dayanışma derneklerinde, avrat meclislerinde bulunduk. Fakat bizim başımıza üstelik geldi. Bir yerden almak gerekiyor deniyor ama başlanmıyor. Herkes olayı unutsa de tığ seçme dakikamızda bu acıyla yaşıyoruz. Ablam geçmiş değil, serencam üstelik olmayacak” dedi.

Share: