Ordu’da golbol birinci devir müsabakaları başladı

Golbol 2022 sezonu Rical 1 ve 2. Küme ile Kadınlar 1. Loda bir numara devir müsabakaları, Ordu’bile başladı.

Ordu Valiliği ocak sahipliğinde, Türkiye Müşahede Engelliler Spor Federasyonu ile Toyluk ve Spor İl Müdürlüğünce birleştirme edilen müsabakalara, 28 bando kısaca 300 sportmen ile katıldı.

Başpehlivan Recep Kişmiri Spor Salonu, Atatürk Spor Salonu ve Perşembe Spor Salonu’nda başlayan müsabakalar, 22 Eylül Perşembe günü sona erecek.

Maçları strateji eden Deneyimsizlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Tüvana, AA muhabirine, golbol heyecanının Ordu’birlikte üç spor salonunda başladığını söyledi.

Zihayat, federasyonun 2022 hareketlilik programında vadi düzlük müsabakaların Ordu’bile yapılmasından yağlık mutlu olduklarını belirterek, “2020 Tokyo Olimpiyatları’nda bizi gururlandırarak adını tarihe yazan, olimpiyat şampiyonu Golbol Milli Takımımızın oyuncuları birlikte burada takımlarda vadi alıyor. Nedeniyle pespaye dip kırat adamakıllı maçlar oluyor. Orduluları maçları izlemeye nida ediyorum.” dedi.

Herkesin bir sakat adayı olduğuna dikkati calip Güre, “Sakat kardeşlerimizin bile neler yapabildiğini, neler başarabildiğini bu vesileyle görmüş olacaklar. Zira değme biri ayrı bir yıldız. Adını Avrupa, acun, olimpiyat şampiyonalarında duyurmuş yıldızlar. Yıldızları ilimizde ağırlamaktan belde de sonuç adım mutluyuz.” diye konuştu.

Taze, spor yatırımlarının değme sabık zaman artarak devam etmesi nedeniyle Deneyimsizlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ordu’üstelik düzentileme ve destek veren herkese teşekkürname etti.

Share: