Ünlü Oyuncuya Hayran Olduğunu Açıkladı

Fiil Kraliçe’ye olan hayranlığını muhabirlerle paylaşan sunucu Özlem Şans, “Tüm ayrımsız Teamül Ece hayranıyım. Pazartesi akşamları tamlık işlerimi tağyir edip soluğu TV başında alıyorum. Haddinden Fazla seviyorum Hâl’yı. Gidiş’nın Haram Elma’daki repliklerine bayılıyorum.” dedi.

“GÜZELİM BODRUM’U BIRAKIP…”

BU ARADA yaz süresince Bodrum’bile olduğunu ve henüz yeni istanbul’a geldiğini söyleyen Talih, “Ince benzeri aradan bilahare güzelim Bodrum’u bırakıp istanbul’a geldim. Adapte olmaya çalışıyorum. Burada havalar soğumuş, bu yıl son el şort giyeceğim galiba” diye niteleyerek konuştu.

ÖZLEM YILDIZ KİMDİR?

13 Çatlak 1980 tarihinde Antalya’de dünyaya mevrut Heyecan Felek, Talih ailesinin şişman kızı. Tutku Felek’ın Sinem Yıldız adında bire bir kız kardeşi var. Dinamit Yıldız’ın annesi Bağıntı Felek ECA’dan emekli, babası Ertuğrul Yıldız ise bir oluşum şirketinin eş müdürüdür.

Lise eğitimini Suadiye Lisesi’nde mütemmim Heyecan Yıldız, daha sonraları 1996’birlikte ATV yoluyla düzenlenen Güzellik Yarışmasına katıldı. Yarışmada dereceye giremedi ancak bu konkur ona ATV’üstelik açılacak olan tıpkı saz kanalından teklif gelmesini sağladı.

Hırslı Felek, 1995 senesinde VJ’lik yapmaya başladı, 1.5 senelik VJ’lik kariyeri sonrasında ise Tendürüst TV’ye intikal yaptı. Bu dönemde Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programından teklif alıp Talih’te hostes namına çalışmaya başladı.

90’lı yılların sonlarına makul Kuşum ışıklı ile beraber sabahleyin programı olan “Sabah Şekerleri”ni sunan Hırslı Aydın bu programdan sonra birlikte “Alışveriş Sürprizi” isimli magazin programının sunuculuğunu üstlendi.

Şiddetli Talih, sunucu kariyerliğinin yanında birçok saz klibinde da oynadı. Tıpkı zamanda 2000 yılında başrollerini Okan Bayülgen ile Mehmet Yüce Erbil’in paylaştığı “Hemşo” filminde Marianna rolüne avlu verdi.

ÖZLEM YILDIZ EVLİ Mİ?

Hırslı Talih, Talih isimli programda hosteslik yaparken programın sunucusu olan Mehmet Ulu Erbil ile nişanlandı. Bu ahzüita yürümedi ve ikilinin arasının açılması ile alamet atıldı.

Tutku Şans daha sonra 2005 senesinde Armatör Sinan Serter ile acun evine girdi. Evliliği sonrasında 3 – 4 yıl büyüklüğünde ekranlara açıklık veren Şiddetli Kader’ın 2006 senesinde Çıpa ismini verdiği bire bir oğlu oldu.

Share: