Giresun’da berber dükkânı ve kuaförler depremzedelere ücretsiz bakım veriyor

Giresun’da berber dükkânı ve kuaförler depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor

GİRESUN – Giresun’da gönüllü kadın ve eş kuaförleri, şehirde misafir edilen depremzedelerin saç bakımlarını ücretsiz benzeri şekilde yapıyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana mevrut depremlerin peşi sıra Giresun’a mevrut 5 bin 20 depremzede yurtlarda, misafirhanelerde ve evlerde ağırlanıyor. Giresun Berberler, Kuaförler ve Gösteriş Salonları Odası, Giresun’da misafir edilen depremzedelerin saç bakımlarını ücretsiz namına fethetmek amacıyla seferber oldu.

Giresun Berberler, Kuaförler ve Görk Salonları Odası Başkanı Ayhan Konar, Giresun Belediyesi’nin desteğiyle alay malay belediyenin munzam bakım binasında dönüşümlü şekilde 15 eş ve 20 eş kuaförünün gönüllü yerine depremzedelere ücretsiz hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Konar, “Görüyoruz kim tahminî 5 bin afetzede şehrimizde bulunmakta. Bu vesileyle onlarında toplumsal bakım anlamında ihtiyaçları olduğunu düşünerekten fahri ekibimizle bu arada bugün sahaya çıktık. Belediyemizin bize tahsis ettiği araçlarla transfer programı gerçekleştirerek hizmeti başlattık. Biz ilk günden beri herhangi bir şekilde afetzedelerimizin yanında olduğumuzu bildirme ettik. Bizde imkanlar dahilinde elimizi taşın altına koyduk. Gönüllü yoldaşlarıma verdiği desteklerden ekolojik ortam teşekkürname ediyorum. Tığ tıpkı güne getirtmek anlamında yola çıkma değiliz. Buraya misafir yerine mevrut afetzedelerimizi benzeri şekilde gelişim yerlerimizde de ağırlamaktan sevinme duyacağımızı tabir ederek devamını getireceğimizi temin ediyoruz” şeklinde konuştu.

Oda Başkanı Konar, depremzedelerin antrparantez perukar ve kuaförlerde bile ücretsiz olarak saç bakımı yaptırabileceklerini sözlerine ekledi.

Share: