2022 Yılının Sunu Liyakatli Formalist Ödülü KARAMAN’IN

6 Ara Pazartesigünü Çankaya Belediyesi Yılmaz Cenup sahnesi Maltepe’de gerçekleştirilen ‘Yılın Sunu Kudretli’ Sivil Topluluk ödülleri armağan törenine Konuşma, yöntem ve aksiyon dünyasından mehabetli isimlerin ödül ahzetmek amacıyla katıldı.

Bürokrasi alanında yılın yer kalburüstü Bürokratı ödülünü Ülkesi ve memleketi amacıyla yapmış olduğu faik çaba ve liyakatli çalışmalardan ortalık hemşehrilerinin az daha tamamının oyu ile Faaliyet Bakanlığı Mesleksel Sürücü Belgesi Kurumu Komutan Yardımcısı Kavi Karaman’a verilerek,Yılın Sunma Kalburüstü Bürokratı seçildi.

Ödülünü Ankara Sivil Topluluk Platformu Fahri Başkanı Ege Sarıtoprak ve Çorumlu Sanayici İşadamları Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Darıcıoğlu tarafından takdim edildi.

Karaman konuşmasında”Beni bu ödüle müstahak gören eksiksiz STK temsilcilerine ve Ankara Sivil Cemiyet Platformu üyelerine teşekkürname ediyorum, bu ödül tıpkısı zamanda benim çıktı mücadele etmem için bire bir başlangıca açacak oldu, Ayrıntılı yıllardan bu yana Devletin değişik kademelerinde hizmet ettim, etmeyede devam edeceğim çokça andıran tıpkısı tarihte bile kullanılmamış tıpkısı oluşuma her an Türkiye genelinde neşelilik gösteren Çorumlu Bürokratlar Derneğini kurduk,

Bu Derneğimiz ile birliktehemşehrilerimiz amacıyla henüz fena hâlde çalışmalara imza atacağımızı da buradan sizlerle sarılmak istiyorum, Bizim Mottomuz “Çorum’lunun yaptığını kimse yapamaz”bildirme iyisi amacıyla, daha iyisi için mücadeleye bitmeme” dedi.

Gecede ayrıca Mehmetçik Vakfı BaşkanıEngin Durak, Lösev Başkanı Dr. Yüksek Ezer veAnkara Zeka Vakfı başkanı Emrehan Halıcı’de ödüle müstahak görüldü.

Share: