Konya’da bir takım, Selin Ciğerci’nin açılışını yaptığı görk merkezinin uğrunda “Konya’dan defol” diye motto attı

Selin Ciğerci, Konya’birlikte gösteriş merkezini açacağını duyurduktan sonraları, burada istenmediğiyle ilişik paylaşımlar yapılmıştı.

DÜKKANIN UĞRUNDA MOTTO ATTILAR

Aldığı tepkilerin ardından çektiği benzeri videoteyp ile çok kalbi kırık olduğunu dile getiren Selin Sakatatçı, küşat için Konya’ya gitti. Açım sırasında aynı kol, “Konya’dan defol” “Evet Tanrı Bismillah Tanrı-u Ekber” çığlıklarıyla Selin Sakatatçı’yi gösteriş merkezinin uğrunda protesto etti. Kalabalığa polisler engelleme etti.

GÖRÜNTÜ TEPKİ ÇEKTİ

Görüntülerin toplumsal medyada gündem olmasının ardından, bir nice içtimai medya kullanıcısı Selin Sakatatçı’ye ve güzellik merkezine yapılan saldırıyı kınadı.

“BEN HADDINDEN FAZLA ÜZÜLDÜM”

Konya’de ofis açacağı için iri çalkantı duyan Selin Sakatatçı, “Birisi bana ‘Nerelisin?’ diyerek sorduğu antlaşma, ego size ant ederim İstanbulluyum değil Konyalıyım diyorum gururla. Ego Konyalı benzeri iş kadını gördüğüm zaman yahut muvaffakiyetli tıpkısı eş gördüğüm ahit, seviniyorum alım duyuyorum sözde anam babam yani. Konya’bile büro açmaya gidiyorum, biraz görüngü oldu bilmiyorum haberiniz var mı? Ego çok üzüldüm. beraber benim amcam orada şehremaneti başkanlığı da yaptı. Harcama gelirdik Konya’ya. Biz bu kadar bağlıyız Konya’ya. Beni babam benzeri bir tane Konya şubesi açınca “Aldatıcı olsun kızım” diye aradı. O haberleri gördüm üzüldüm. Aynı meze vardır ” Kul kırmak Kabe yenmek gibidir”. Ego oraya aksiyon yeri açmaya geliyorum. İnsanlara istihdam sağlamaya geliyorum. Ego 500 kişiye, elden şubelerimde müteharrik hanımefendi sayısı 500’e mail. O büyüklüğünde insana istihdam sağlıyorum. Yapmayın, haddinden fazla şaibe ve çokça hata. İncittiğiniz yerden kırılırsınız” demişti.

Share: