2014 Acun Kupası’nda ünlenip fenomen olan Axelle Despiegelaere, Afrika antilobunu öldürdüğü fotoğrafla kariyerini kendi elleriyle bitirdi

Dünya kupasında karşılaşma yayınları sırasında tribünlerde maçları izlem fail bir nice karı kameraların kendilerini görüntülenmesinden bilahare anında fenomen olmaya başladı. Fakat en ilginç görüngü Brezilya’da düzenlenen 2014 dünya kupasında yaşandı.

Belçika’nın Rusya’ya karşı 1-0 kazandığı karşılaşma sırasında, 17 yaşındaki Belçikalı Axelle Despiegelaere kameralar tarfından görüntülendi. Daha sonraları fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada viral olunca namına “Dünyanın arz cazibeli eş taraftarı” lakabı verildi.

Fevkalade bire bir şekilde ünlenen Axelle, Dünyaca ünlü ayrımsız Fransız kozmetik markasından reklam yüzü başlamak için teklif aldı.

Markanın reklam ve bakım ürünlerinin reklamlarında oynayan Axelle, ava giderken öldürdüğü Afrika antilobu ile çekmiş olduğu fotoğrafı toplumsal medya hesabından paylaşınca derakap yükselen kariyerini zat elleri ile bitirdi.

Fotoğrafı paylaştıktan sonra çalıştığı ortaklık sözleşmeleri feshetti. Henüz sonradan yaptığı açıklamada mizah yaptığını ve herkesten bozukluk dilediğini söyleyen Axelle, bire bir henüz tek firmadan teklif almayarak kariyeri aceleci başladığı kabil çabuk bitti.

Share: